De Zelfliefde workshop gaat over het (opnieuw) ervaren en voelen van liefde voor jezelf. Je ontdekt deze dag hoe je liefdevol over jezelf kunt denken en hoe je je zelfliefde kunt vergroten.

Als je weinig of geen zelfliefde voelt kan dit jouw leven dusdanig beïnvloeden dat jij je onzeker, ongelukkig, slecht of zelfs depressief voelt. Zelfliefde heeft invloed op jezelf en daarmee ook op je omgeving. Weinig tot geen zelfliefde voelen zorgt voor een beperking in je dagelijks leven en doen. Negatieve gedachten over jezelf en/of jezelf slecht behandelen houdt de afwezigheid van zelfliefde in stand.

Maak jouw liefdevolle verandering!
De Zelfliefde workshop wordt gegeven door Heleen Reijnierse en Jim Landman. Beide ervaren door hun eigen weg naar Zelfliefde.  Daarnaast hebben zij door het geven van individuele begeleiding en workshops een  expertise in mensen begeleiden naar zelfliefde.

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met onze eigen gemaakte methode die je begeleidt naar het voelen van zelfliefde. Je krijgt duidelijk uitleg en doet effectieve oefeningen die je alleen en samen doet met andere deelnemers. Hierdoor werk je stap voor stap naar de groei van zelfliefde.

Deze dag is echt iets voor jou als…
…je onzeker voelt over jezelf
…je negatieve gedachten hebt over jezelf
…je te weinig eigenwaarde voelt
…je een laag zelfbeeld beeld hebt
…je merkt dat je te streng bent voor jezelf
en,
…je inzicht wilt op jouw blokkade voor zelfliefde
…je verlangt naar meer zelfvertrouwen
…je liefdevol over jezelf wilt denken
…je een positief zelfbeeld wilt
…jezelf wilt accepteren zoals je bent
…je meer compassievol wilt leven

Dit is wat de Zelfliefde workshop WEL is
– een interactieve workshop gegeven door Heleen Reijnierse & Jim Landman
– de juiste balans tussen uitleg en oefeningen die je zelfstandig en samen met andere deelnemers doet
– het voelen van resultaat door inspirerende, vernieuwende en effectieve oefeningen
– bewust worden en het voelen van liefde voor jezelf

Dit is wat de Zelfliefde workshop NIET is
– veel uitleg en theorie
– serieuze en zware dag
– moeilijke of zweverige termen
– een meditatie cursus
– een praatgroep

Na afloop van deze dag ontvang je een hand-out met de behandelde inhoud, een geluidsbestand als oefening voor thuis en een attentie als waardering voor jouw deelname.

Persoonlijk: Heleen Reijnierse
Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en masseuse. Door mijn werk ging ik de diepe verbinding tussen lichaam, geest en spirit nog meer zien en ervaren. Tijdens mijn behandelingen ging ik steeds vaker verdiepende vragen stellen en nog meer met mijn hart kijken en luisteren. De helende werking van het samenbrengen van lichaam, geest en ziel heeft me enorm gefascineerd. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de psychosomatische kant van mijn vak. Daarom ben ik me verder gaan ontwikkelen in o.a. motivational interviewing, NLP, adem- en ontspanningstechnieken, systemisch werken en haptonomisch begeleiden. De laatste 5 jaren in de fysiotherapie heb ik gewerkt als oedeemtherapeute voor met name oncologie patiënten.

Ondertussen timmerde ik flink aan de weg op mijn eigen pad in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een turbulent verleden achter me gelaten door de kracht van de mind te ontdekken en te leren hoe ik deze voor me kon laten werken in plaats van tegen me. Het thema ‘zelfliefde’ is als een dikke rode draad door mijn leven geweven. Eerst door de afwezigheid ervan, inmiddels in de heerlijke aanwezigheid wat mij zo rijk en vrij laat voelen, dat ik dit iedereen toewens! Daarbij heb ik een eindeloze interesse in spiritualiteit. Ik loop een toegewijd pad waar ik me laat leiden door liefde ‘’op zoek’’ naar ‘the true self’. Mijn reizen naar India voeden mij hierin enorm.

Persoonlijk: Jim Landman
Mijn naam is Jim Landman, ik ben gecertificeerd begeleider en expert op het gebied van (hoog)gevoeligheid. Ik heb mijn jarenlange ervaring als coach gecombineerd met mijn kennis over gevoeligheid. Hierdoor ben ik in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties. Daarnaast heb ik een methode ontwikkeld die actief de onderwerpen ontspanning, aarden, emoties, grenzen (energieke, energetische, lichamelijke en persoonlijke), zelfliefde en innerlijke kracht behandeld. Nu verzorg ik in mijn praktijk begeleiding bij het omgaan met (hoog)gevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn weg in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en daarmee ook zelfliefde begon in het jaar 2014. In mijn zoektocht had ik een grote behoefte aan duidelijke en effectieve methodes. Die heb ik nooit gevonden, en achteraf weet ik waarom. Nu kan ik al mijn ervaringen uit mijn zoektocht zelf overbrengen. Het is een van mijn grote passies om te inspireren in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Het onderwerp zelfliefde is voor mij een belangrijk onderwerp. Want de aanwezigheid of afwezigheid van liefde voor jezelf heeft een grote invloed op je dagelijks leven. Ik wil je van harte uitnodigen om deze dag met ons te beleven. En samen met ons de liefde voor jezelf te vergroten en zelfliefde te gaan voelen.

Duur
1 dag (van 09.30 uur tot 16.00 uur).

Aantal deelnemers
Er is een maximaal aantal van acht deelnemers.

Prijs
Deelname voor 147,00 euro incl. btw.

Deelname
Voor een overzicht van de geplande Zelfliefde workshops en voor het bestellen van je ticket(s) voor deelname bekijk de agenda.
Enkele dagen voor de Zelfliefde workshop ontvang je een welkomstmail met aanvullende informatie.

Meer informatie
Heb je nog vragen, of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op via de contactpagina.