Jim Landman – coaching bij hooggevoeligheid, grenzen, stress en burn-out

Persoonlijk

Mijn naam is Jim Landman, ik ben gecertificeerd begeleider en expert op het gebied van (hoog)gevoeligheid. Ik heb mijn jarenlange ervaring als coach gecombineerd met mijn kennis over gevoeligheid. Hierdoor ben ik in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties. Ik verzorg individuele begeleiding, lezingen, seminars en workshops door Nederland en België. Daarnaast heb ik veel kennis van boeddhistische psychologie, mentale weerbaarheid, mindfulness en zelfliefde.

Specialisatie

Mijn specialisatie is op het gebied van grenzen. Dit omvat zowel de energetische, lichamelijke als persoonlijke grens. De energetische grens: het weerbaar worden voor emoties, gevoelens en energieën uit de buitenwereld en het duidelijk kunnen voelen wat van jou en de ander is. De lichamelijke grens: het kunnen voelen wat je lichaam nodig heeft. De persoonlijke grens: het liefdevol en zelfverzekerd voor jezelf opkomen. Verder ben ik gespecialiseerd op het gebied van begeleiding bij stress en (herstel van) burn-out en overspannenheid.

Over de begeleiding

Je begint eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt je verhaal delen en je krijgt uitleg over de begeleiding. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden.

Als het goed voelt maak je een intakegesprek. We kijken hoe jij je gevoeligheid ervaart en welke klachten je hebt. We bespreken jouw gewenste doelen en gaan samen aan de slag met jouw gevoeligheid.

Vervolgens beginnen we met jouw persoonlijke begeleiding. De sessies zijn erop gericht om jou te leren omgaan met je gevoeligheid. Door oefeningen leer jij hoe je bepaalde dingen in jouw leven blijvend kunt veranderen zodat jij je goed gaat voelen.

Tussen elke 4 sessies is een klein evaluatiemoment. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en houdt je overzicht over jouw persoonlijke ontwikkelingen en behaalde doelen.

Kosten

Tijdens de begeleiding is er ruime aandacht voor jou en het opnieuw ervaren je gevoeligheid. Begrijpen én voelen wat er behandeld wordt is het uitgangspunt. Dit draagt bij aan een effectieve vooruitgang zodat jij goed leert omgaan met je gevoeligheid. Gemiddeld duurt een sessie 60 minuten.

Het tarief van een sessie is €65,00 inclusief btw.
De frequentie tussen elke sessie is 2 weken.

De begeleiding valt onder alternatieve geneeswijzen en wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Praktijk

De praktijk is gevestigd in Heerhugowaard.
Van Necksingel 25. 
Er is ook de mogelijkheid tot online coaching via Zoom of Skype.

Neem contact met mij op

13 + 12 =