Massage & Guidance
Heart space is ontstaan omdat ik de schoonheid en kracht zie in ieder mens. De Massage & Guidance sessie is een intense en inspirerende inner journey om blokkades op te heffen en liefde en energie weer te laten stromen. Tijdens sessies nodig ik je uit voor je eigen Heart Space. Door de bijzondere combinatie van een reflectief gesprek met een holistische massage begeleid ik je naar vertrouwen, je eigen wijsheid en liefde. Ervaar de diepe connectie tussen lichaam, geest en spirit en de helende werking wanneer dit in (een) lijn is met elkaar.

Een holistische massage is een behandelwijze waar de mens als geheel gezien wordt en is gericht op het herstel van zowel lichaam als geest. De massage ontspant en ondersteunt het fysieke proces, de guidance is gericht op de verbinding en contact met (zelf-) vertrouwen, je eigen wijsheid en liefde. De reflecterende vragen die tijdens deze massage worden gesteld zijn ondersteunend aan de verbinding met jezelf, zowel in lichaam, geest en spirit.

Guidance
Het is ook mogelijk om alleen een’ Guidance’ sessie te boeken. Dat is een losse sessie waarin de diepere verbinding met jezelf centraal staat en ik je persoonlijk begeleid gericht op nieuwe inzichten, praktische tips en handvatten.
Voorbeelden van onderwerpen kunnen zijn:
* zelfliefde
* meer in verbinding staan met jezelf
* meer leven vanuit je hart
* leven in flow
* op zoek naar zingeving en verdieping

Deze sessies kunnen zowel persoonlijk plaatsvinden als online via bijvoorbeeld het programma Skype. 

 

Wanneer Is Massage & Guidance iets voor jou?
→ Je voelt spanning of blokkades in je lichaam.

→ Je merkt een herhaling van steeds weer dezelfde gedachten die je onzeker maken.
→ Je wil graag leren hoe je keuzes kunt maken die beter bij je passen. Meer vanuit je gevoel en minder vanuit je hoofd
→ Je wilt meer zelfliefde en mildheid ervaren en voelen.
→ Je wilt de flow en moeiteloosheid van het leven ervaren.
→ Je wilt positiever in het leven staan en leven vanuit je eigen wijsheid en liefde.
→ Je wilt meer betekenis en diepgang geven aan je leven en meer leven.

Boek een sessie

Flow – holistische massage met mindfull touch (45 min.) 65,-
Kom helemaal tot rust, ontspan en geniet van de kracht van aandacht en laat energie weer flowen.

Deep dive – holistische massage met mindfull touch & guidance (60 min.) 115,-
Massage&Guidance om fysieke en mentale blokkades op te heffen en te flowen vanuit vertrouwen, liefde, en je eigen wijsheid.

Intensive – stretching the mind, relaxing the body&empower the heart (90min.) 155,-
Massage&Guidance om fysieke en mentale blokkades op te sporen en een veranderproces vanuit vertrouwen, liefde, en je eigen wijsheid in gang te brengen.

Kies een van de bovenstaande vormen en boek een sessie via het onderstaand contactformulier.

Voor alle Massage&Guidance sessies geldt: de prijzen zijn voor particulieren inclusief btw . Voor bedrijven exclusief btw.

Over mij
Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en masseuse. Door mijn werk ging ik de diepe verbinding tussen lichaam, geest en spirit nog meer zien en ervaren. Tijdens mijn behandelingen ging ik steeds vaker verdiepende vragen stellen en nog meer met mijn hart kijken en luisteren. De helende werking van het samenbrengen van lichaam, geest en ziel heeft me enorm gefascineerd.
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de psychosomatische kant van mijn vak. Daarom ben ik me verder gaan ontwikkelen in o.a. motivational interviewing, NLP, adem- en ontspanningstechnieken, systemisch werken en haptonomisch begeleiden. De laatste 5 jaren in de fysiotherapie heb ik gewerkt als oedeemtherapeute voor met name oncologie patiënten.

Ondertussen timmerde ik flink aan de weg op mijn eigen pad in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een turbulent verleden achter me gelaten door de kracht van de mind te ontdekken en te leren hoe ik deze voor me kon laten werken in plaats van tegen me. Het thema ‘zelfliefde’ is als een dik rood draad door mijn leven geweven. Eerst door de afwezigheid ervan, inmiddels in de heerlijke aanwezigheid wat mij zo rijk en vrij laat voelen, dat ik dit iedereen toewens!
Daarbij heb ik een eindeloze interesse in spiritualiteit. Ik loop een toegewijd pad waar ik me laat leiden door liefde ‘’op zoek’’ naar ‘the true self’. Mijn reizen naar India voeden mij hierin enorm.

Inmiddels komen mijn passie, talenten en gaven verfijnd samen samen tijdens de unieke sessies Massage&Guidance. Deze alignment zorgt ervoor dat ik een betekenisvol leven leidt, dat ik mijn ‘werk’ met liefde en veel plezier doe. Op naar veel minder angst en veel meer liefde in de wereld!!

Be the change you want to see in the world.

‘Je gaf me de juiste antwoorden op mijn vragen en de juiste vragen op mijn antwoorden’

‘’Je gaf me de juiste antwoorden op mijn vragen en de juiste vragen op mijn antwoorden. Lieve Heleen, je hebt me doen beseffen hoe fijn de weg naar groei kan zijn. In een periode waarin ik het zo erg nodig had om weer mijn hart te openen, te luisteren naar wat zij te zeggen had en het niet af te wijzen, gaf jij me middelen om mezelf helemaal terug te vinden. Ik ben je dankbaar voor altijd’

Cansu

‘’Massage voor je ziel. Aandacht, respect en veel liefde. Zo heb ik het ervaren. Gesterkt en liefdevol hernam ik mijn weg. Dank je, Heleen! ‘’

Tike V.

Ik voelde me vanaf het eerste contact met Heleen prettig en vertrouwd. Door de setting en het vertrouwen ging het verder dan alleen een heerlijke massage. Ik kon me overgeven aan de aanraking en de (zorgvuldig gekozen) vragen die gesteld werden door Heleen. Dat het me zoveel zou raken was een verrassing en ook een cadeau. Ik kon me helemaal openen en emoties en spanningen loslaten. Ik voelde me op meerdere niveaus geraakt. Naderhand voelde ik me dichter bij mijzelf, alsof het randje ‘bescherming’ milder was en ik meer verbonden voelde met mezelf. Een aanrader voor mensen die concrete connectie zoeken tussen lichaam en geest/ziel en om achter dingen te komen die je wellicht vooraf nog niet verwacht had.
Ik wil Heleen bedanken voor de werkelijke aandacht en het vertrouwen om tijdens de behandeling mijzelf te kunnen openen en me dichter bij mijzelf te voelen. Ik zou iedereen deze behandeling aanraden.

Annelies

De praktijk
Heleen Reijnierse – praktijk Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 101-2
1012RG Amsterdam
(tien minuten lopen vanaf treinstation Amsterdam CS)

Vragen, informatie of boeken? Neem dan contact met me op.
Mijn telefoon staat altijd in de stille modus. Sms/app naar 0644768263 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder.

Website van Heleen: https://www.rasalila.world/

Heleen Reijnierse - praktijk Amsterdam

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op

12 + 2 =