De individuele begeleiding gaat over het goed leren omgaan met jouw (hoog)gevoeligheid. De begeleiding is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gewenste doelen. Zodat je huidige klachten afnemen en je begeleidt wordt naar het door jouw gewenste resultaat.

Werkwijze
Je begint eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt je verhaal delen en krijgt uitleg over de begeleiding. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden. Als het voor jou goed voelt maak je een afspraak voor de uitgebreide intake. Tijdens de intake kijken we hoe jij je gevoeligheid ervaart en welke klachten je hebt. We bespreken jouw gewenste doelen en vervolgens wordt er een persoonlijk begeleidingsplan geschreven. De individuele begeleiding bestaat uit meerdere sessies die erop gericht zijn om jou te leren omgaan met jouw gevoeligheid. Iedere sessie wordt ondersteund door uniek lesmateriaal zoals oefeningen, opdrachten, visuele content en audiobestanden. Dit helpt jou in het ervaren en voelen van blijvende veranderingen. Door de tussentijdse evaluatiemomenten behoudt je een overzicht op jouw persoonlijke ontwikkelingen en behaalde resultaten.

Over Jim Landman
Jim Landman is expert op het gebied van (hoog)gevoeligheid. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met zijn kennis over gevoeligheid. Dit stelt Jim in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties en oplossingen. Hij doet dit door het verzorgen van individuele begeleiding en het geven van lezingen, seminars en workshops. Ook schrijft hij artikelen, oefeningen en methodieken voor het leren omgaan met gevoeligheid. Daarnaast maakt hij de Gevoelig Zijn podcast waarin hij inspiratie en oefeningen deelt en de vragen van luisteraars beantwoord.

Jim Landman is gespecialiseerd op het gebied van
– grenzen: de energetische grens: het beschermd zijn voor emoties, gevoelens en energieën uit de buitenwereld en het duidelijk kunnen voelen wat van jou en de ander is. De lichamelijke grens: het kunnen voelen wat je lichaam nodig heeft. De persoonlijke grens: het liefdevol en zelfverzekerd voor jezelf opkomen en zelfvertrouwen voelen
– begeleiding bij stress en herstel van burn-out en overspannenheid
– begeleiding van jongeren (vanaf 16 jaar) die veel lasten en klachten ervaren vanuit hun gevoeligheid
– begeleiding van mensen die willen werken aan een volledige transformatie door het leren omgaan met hun (hoog)gevoeligheid

Welke klachten kunnen worden behandeld
Gespannenheid, stress, veel gedachten, chaotische gedachten, chaotisch gedrag, onzeker gedrag, gebrek aan zelfvertrouwen, alsmaar aardig gevonden willen worden, eenzaamheid, zwaarmoedigheid, neerslachtigheid, somberheid, gemakkelijk van streek zijn (huilen, boos, bang,
onmacht, onzeker), beïnvloed worden door en overnemen van emoties, energieën, stemmingen en sferen, hyper worden (van prikkels), de verbinding met je lichaam kwijtraken, moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen, altijd voor anderen klaar moeten staan, jezelf verliezen in iemand anders of een situatie, jezelf klein en onzeker voelen, de dingen nooit goed genoeg doen, vaker doen wat anderen van je verlangen in plaats van wat goed voor jou voelt, perfectionisme, continue stroom aan (wisselende) gedachten, moeite met naar bed gaan, verlegenheid, faalangst, leer- en concentratieproblemen, slaapproblemen, snel afgeleid zijn, wegzakken in passiviteit / afwezigheid, gebrek aan energie, overmaat aan energie, ongewenst verlies van energie.

Over de praktijk
De individuele begeleiding wordt gegeven in de praktijk.
Het adres is Parlevinker 7, 1034PX in Amsterdam.
Kom je met de auto? Je kunt bij ons gratis parkeren.
Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tarieven
Kennismaking           – vrijblijvend
Uitgebreide intake   – €137,50
Sessie (60 min.)        – € 95,00
De frequentie tussen elke sessie is twee weken.

Gevoelig Zijn - praktijk Amsterdam

Aanmelden of meer informatie
Gebruik onderstaand contactformulier voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor het aanvragen van meer informatie.

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op

15 + 12 =