Veel mensen ervaren overgevoeligheid, in plaats van gevoeligheid.
Het verschil is duidelijk te herkennen:

Het ervaren van overgevoeligheid geeft continu klachten waardoor je leven wordt verstoord
Deze klachten zijn bij iedereen verschillend, maar de meest voorkomende voorbeelden zijn: stress of gespannenheid, een druk hoofd met veel gedachten, de verbinding met je lichaam kwijtraken, jezelf verliezen in iemand anders of een situatie, beïnvloed worden door en overnemen van emoties, energieën, stemmingen en sferen, jezelf klein en onzeker voelen, vaker doen wat anderen van je verlangen in plaats van wat goed voor jou voelt, wel veel voelen van de buitenwereld, maar niet voelen wie jij bent of wat jij wilt, weinig energie hebben of zelfs uitgeput zijn.
Je ervaart je gevoeligheid als iets lastigs en voelt je vaker slecht en/of negatief.

Het ervaren van gevoeligheid geeft een verrijking in elk aspect van je leven
Je voelt je ontspannen, uitgerust en energiek. Je voelt verbinding in al jouw relaties met familie, vrienden, collega’s en door nieuwe ontmoetingen. Je voelt dat je goed kunt functioneren op je werk en privé en anders voel je het zelfvertrouwen om dit te veranderen. Je voelt mensen, gebeurtenissen en situaties goed aan en je kan en durft naar je gevoel te luisteren. Je voelt emoties, energieën, stemmingen en sferen, maar je bent gevoelsmatig sterker en weerbaar. Je voelt je energetisch in balans en je voelt hoeveel energie voor een activiteit hebt en handelt daar ook naar. Je kunt je gevoeligheid gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.
Je voelt vreugde, geluk en liefde voor jezelf en voor het leven wat je creëert.

Dit is ook mogelijk voor jou:

Over de begeleiding
Professionele begeleiding die volledig afgestemd is op jouw gewenste doelen. Het gaat over ervaren en voelen van blijvende veranderingen. Kwalitatieve sessies ondersteund door uniek lesmateriaal: oefeningen, opdrachten, visuele content en audiobestanden. Door tussentijdse evaluatiemomenten behoudt je overzicht op jouw persoonlijke ontwikkelingen en behaalde resultaten.

Dit ben jij
Je bent super gemotiveerd en klaar om te gaan voor jouw gewenste doelen
Je gaat volledig voor de begeleiding en bent bereid elke dag 15 minuten te besteden aan je opdrachten en oefeningen
Je staat open voor nieuwe inzichten en effectieve oefeningen die zorgen voor het  gewenste resultaat in jouw leven
Je bent klaar om je gevoeligheid te ervaren als een verrijking voor jouw leven
Je bent op zoek naar een begeleider die jou écht kan helpen en jou de gevoelsmatige basis en verdieping geeft

Over Jim Landman
Jim Landman is expert op het gebied van gevoeligheid. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met zijn kennis over gevoeligheid. Dit stelt Jim in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties en oplossingen. Hij doet dit door het verzorgen van persoonlijke begeleiding en het geven van lezingen, seminars en workshops en heeft daarmee ervaring met 425+ deelnemers. Ook schrijft hij artikelen, oefeningen en methodieken voor het leren omgaan met gevoeligheid. Daarnaast maakt hij de Gevoelig Zijn podcast waarin hij inspiratie en oefeningen deelt en de vragen van luisteraars beantwoord.

Jim Landman is gespecialiseerd op het gebied van
– grenzen: de energetische grens: het weerbaar worden voor emoties, gevoelens en energieën uit de buitenwereld en het duidelijk kunnen voelen wat van jou en de ander is. De lichamelijke grens: het kunnen voelen wat je lichaam nodig heeft. De persoonlijke grens: het liefdevol en zelfverzekerd voor jezelf opkomen
– begeleiding bij stress en (herstel van) burn-out en overspannenheid in combinatie met gevoeligheid
– begeleiding van jongeren (vanaf 16 jaar) die veel lasten en klachten ervaren vanuit hun gevoeligheid
– begeleiding voor gevoelige mensen die willen werken aan een volledige transformatie door het goed leren omgaan met hun gevoeligheid

Effectieve en waardevolle begeleiding
Jim Landman ontwikkelt zijn eigen oefeningen en methodieken. Dit ondersteund zijn cliënten tijdens de begeleiding in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Omdat Jim zijn aanpak praktisch en duidelijk is, ervaren cliënten een effectieve en waardevolle begeleiding waarin stap voor stap blijvend resultaat wordt behaald.

De praktijk
Gevoelig Zijn – praktijk Amsterdam
Parlevinker 7
1034PX Amsterdam

Online video begeleiding
Er is ook de optie voor online video begeleiding via Skype of Zoom.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jouw investering
Kennismaking          – vrijblijvend
Uitgebreide intake  – €127,50
Sessie (60 min.)       – €  85,00
De frequentie tussen elke sessie is twee weken.

Gevoelig Zijn - praktijk Amsterdam

Bespreek samen met Jim wat hij voor jou kan betekenen
Ja, neem vrijblijvend contact met mij op:

8 + 14 =

Veelgestelde vragen over de persoonlijke begeleiding

Hoeveel sessies zijn er gemiddeld nodig?

Dat is lastig te zeggen omdat iedereen zijn of haar gevoeligheid anders beleefd.
Als we kijken naar het gemiddelde van cliënten over het jaar 2016, 2017 en 2018 is dat:
– weerbaar worden voor emoties en energieën, gemiddeld vijf tot zeven sessies
– herstel van burn-out en stress, gemiddeld acht tot tien sessies
– één specifieke klacht ervaren, gemiddeld vier tot zes sessies
– meerdere klachten ervaren, gemiddeld acht tot tien sessies
– forse klachten ervaren, gemiddeld tien sessies
Neem contact op voor een vrijblijvend advies voor jouw persoonlijke situatie.

Welke klachten kunnen worden behandeld?

Gespannenheid / stress, veel en/of chaotische gedachten, chaotisch gedrag, onzeker gedrag, gebrek aan zelfvertrouwen, alsmaar aardig gevonden willen worden, eenzaamheid, zwaarmoedigheid, neerslachtigheid, somberheid, gemakkelijk van streek zijn (huilen, boos, bang, onmacht), beïnvloed worden door en overnemen van emoties, energieën, stemmingen en sferen, hyper worden (van prikkels), de verbinding met je lichaam kwijtraken, moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen, altijd voor anderen klaar moeten staan, jezelf verliezen in iemand anders of een situatie, jezelf klein en onzeker voelen, de dingen nooit goed genoeg doen, vaker doen wat anderen van je verlangen in plaats van wat goed voor jou voelt, perfectionisme, continue stroom aan (wisselende) gedachten, moeite met naar bed gaan, verlegenheid, faalangst, leer- en concentratieproblemen, slaapproblemen, snel afgeleid zijn, wegzakken in passiviteit / afwezigheid, gebrek aan energie, overmaat aan energie.

Hoe werkt de online begeleiding?

Hetzelfde als de sessies in de praktijk, maar dan via online video sessies. Daarvoor gebruiken wij het gratis programma Skype of Zoom. Je kunt ook de online sessies afwisselen met sessies in de praktijk. De meeste klachten zijn goed te behandelen met online video sessies.

Ik heb nog een andere vraag...

Jim beantwoord graag al jouw vragen. Stuur daarvoor een e-mail naar info@gevoeligzijn.nl, of neem contact op via het contactformulier.