De individuele begeleiding gaat over het goed leren omgaan met jouw (hoog)gevoeligheid. De begeleiding is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gewenste doelen. Zodat je huidige klachten afnemen en je begeleidt wordt naar het door jouw gewenste resultaat.

Persoonlijk
Mijn naam is Jim Landman, ik ben gecertificeerd begeleider en expert op het gebied van (hoog)gevoeligheid. Ik heb mijn jarenlange ervaring als coach gecombineerd met mijn kennis over gevoeligheid. Hierdoor ben ik in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties. Daarnaast heb ik een methode ontwikkeld die actief de onderwerpen ontspanning, aarden, emoties, grenzen (energieke, energetische, lichamelijke en persoonlijke), zelfliefde en innerlijke kracht behandeld. Ik verzorg individuele begeleiding, lezingen, seminars en workshops door Nederland en België.

Over de begeleiding
In de gevoeligheidsbegeleiding gaat het over jou goed leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid. Ik kan je helpen bij het creëren van ontspanning, meer rust in je hoofd, weerbaar zijn voor prikkels, duidelijk voelen wat van jou en de ander is, het krijgen van meer energie, (gevoelsmatig) weten welke keuzes je wilt maken,  liefdevol en zelfverzekerd voor jezelf opkomen en het ontwikkelen van je innerlijke kracht. Ik kan je begeleiden bij ontspannen, aarden, omgaan met eigen emoties en gevoelens, beschermd blijven voor emoties, gevoelens en energieën vanuit de buitenwereld, het ervaren en voelen van zelfliefde en het toestaan om jezelf te zijn.

Ook verzorg ik begeleiding op het gebied van grenzen. Dit omvat zowel de energieke, energetische, lichamelijke als persoonlijke grens. De energieke grens: begeleiding bij stress en (herstel van) burn-out en overspannenheid. De energetische grens: het weerbaar worden voor emoties, gevoelens en energieën uit de buitenwereld en het duidelijk kunnen voelen wat van jou en de ander is. De lichamelijke grens: het kunnen voelen wat je lichaam nodig heeft. De persoonlijke grens: het liefdevol en zelfverzekerd voor jezelf opkomen.

Overige klachten die ook behandeld kunnen worden
Gespannenheid / stress, chaotische gedachten, chaotisch gedrag, onzeker gedrag, gebrek aan zelfvertrouwen, alsmaar aardig gevonden willen worden, eenzaamheid, zwaarmoedigheid, neerslachtigheid, somberheid, gemakkelijk van streek zijn (huilen, boos, bang, onmacht), hyper worden (van prikkels), moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen, altijd voor anderen klaar moeten staan, de dingen nooit goed genoeg doen, perfectionisme, continue stroom aan (wisselende) gedachten, moeite met naar bed gaan, verlegenheid, faalangst, leer- en concentratieproblemen, slaapproblemen, snel afgeleid zijn, besluiteloosheid / angst voor keuzes, wegzakken in passiviteit / afwezigheid, gebrek aan energie, overmaat aan energie.

De stappen
Je begint eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt je verhaal delen en je krijgt uitleg over de begeleiding. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden. Als het goed voelt maak je een intakegesprek. We kijken hoe jij je gevoeligheid ervaart en welke klachten je hebt. We bespreken jouw gewenste doelen en gaan samen aan de slag met jouw gevoeligheid.
Vervolgens beginnen we met jouw persoonlijke begeleiding. De sessies zijn erop gericht om jou te leren omgaan met je gevoeligheid. Door oefeningen leer jij hoe je bepaalde dingen in jouw leven blijvend kunt veranderen zodat jij gaat naar je gewenste resultaat.
Tussen elke 4 sessies is een klein evaluatiemoment. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en houdt je overzicht over jouw persoonlijke ontwikkelingen en behaalde doelen.

Tarieven
Tijdens de begeleiding is er ruime aandacht voor jou en het opnieuw ervaren van jouw gevoeligheid. Begrijpen én voelen wat er behandeld wordt is het uitgangspunt. Dit draagt bij aan een effectieve vooruitgang zodat jij goed leert omgaan met je gevoeligheid.
Gemiddeld duurt een sessie 60 minuten. Het tarief van een sessie is €95,00 inclusief btw. De frequentie tussen elke sessie is 2 weken.
De begeleiding valt onder alternatieve geneeswijzen en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. 

Over de praktijk
De individuele begeleiding wordt gegeven in de praktijk.
Het adres is Parlevinker 7, 1034PX in Amsterdam.
Kom je met de auto? Je kunt bij ons gratis parkeren.
Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tarieven
Kennismaking           – vrijblijvend
Uitgebreide intake   – €137,50
Sessie (60 min.)        – € 95,00

Gevoelig Zijn - praktijk Amsterdam

Neem contact op
Gebruik onderstaand contactformulier voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor het aanvragen van meer informatie.
Dan neem ik telefonisch contact met je op.

Ja, neem contact met mij op

15 + 9 =