De individuele begeleiding gaat over het goed leren omgaan met jouw (hoog)gevoeligheid. De begeleiding is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gewenste doelen. Zodat je huidige klachten afnemen en je begeleidt wordt naar het door jouw gewenste resultaat.

Persoonlijk
Mijn naam is Jim Landman, ik ben gecertificeerd begeleider en expert op het gebied van (hoog)gevoeligheid. Ik heb mijn jarenlange ervaring als coach gecombineerd met mijn kennis over gevoeligheid. Hierdoor ben ik in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties. Ik verzorg individuele begeleiding, lezingen, seminars en workshops door Nederland en België. Daarnaast heb ik veel kennis van boeddhistische psychologie, mentale weerbaarheid, mindfulness en zelfliefde.

Specialisatie
Mijn specialisatie is op het gebied van grenzen. Dit omvat zowel de energieke, energetische, lichamelijke als persoonlijke grens. De energieke grens: begeleiding bij stress en (herstel van) burn-out en overspannendheid. De energetische grens: het weerbaar worden voor emoties, gevoelens en energieën uit de buitenwereld en het duidelijk kunnen voelen wat van jou en de ander is. De lichamelijke grens: het kunnen voelen wat je lichaam nodig heeft. De persoonlijke grens: het liefdevol en zelfverzekerd voor jezelf opkomen. Verder verzorg ik begeleiding voor jongeren (vanaf 16 jaar) die veel lasten en klachten ervaren vanuit hun gevoeligheid.

Over de begeleiding
Je begint eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt je verhaal delen en je krijgt uitleg over de begeleiding. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden.
Als het goed voelt maak je een intakegesprek. We kijken hoe jij je gevoeligheid ervaart en welke klachten je hebt. We bespreken jouw gewenste doelen en gaan samen aan de slag met jouw gevoeligheid.
Vervolgens beginnen we met jouw persoonlijke begeleiding. De sessies zijn erop gericht om jou te leren omgaan met je gevoeligheid. Door oefeningen leer jij hoe je bepaalde dingen in jouw leven blijvend kunt veranderen zodat jij je goed gaat voelen.
Tussen elke 4 sessies is een klein evaluatiemoment. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en houdt je overzicht over jouw persoonlijke ontwikkelingen en behaalde doelen.

Kosten
Tijdens de begeleiding is er ruime aandacht voor jou en het opnieuw ervaren van jouw gevoeligheid. Begrijpen én voelen wat er behandeld wordt is het uitgangspunt. Dit draagt bij aan een effectieve vooruitgang zodat jij goed leert omgaan met je gevoeligheid. Gemiddeld duurt een sessie 60 minuten. Het tarief van een sessie is €95,00 inclusief btw. De frequentie tussen elke sessie is 2 weken.
De begeleiding valt onder alternatieve geneeswijzen en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. 

Over de praktijk
De individuele begeleiding wordt gegeven in de praktijk.
Het adres is Parlevinker 7, 1034PX in Amsterdam.
Kom je met de auto? Je kunt bij ons gratis parkeren.
Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tarieven
Kennismaking           – vrijblijvend
Uitgebreide intake   – €137,50
Sessie (60 min.)        – € 95,00
De frequentie tussen elke sessie is twee weken.

Gevoelig Zijn - praktijk Amsterdam

Neem contact op met Jim Landman 
Gebruik onderstaand contactformulier voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor het aanvragen van meer informatie. 
Dan neemt Jim telefonisch contact met je op.

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op

6 + 3 =