Gevraagd: Auteurs

Gevoelig Zijn heeft als missie iedereen goed te leren omgaan met zijn of haar gevoeligheid. Dit doen wij door met aandacht en liefde, artikelen, oefeningen, video’s en podcasts te creëren. Daarnaast verzorgen wij individuele begeleiding, workshops en evenementen.

Op de achtergrond van de website zien wij dat onze content steeds meer bekeken wordt en dat we elke keer hoger komen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, MSN en Ecosia. Dat is voor ons een bevestiging dat er behoefte en vraag is aan de content die wij geven.
Het is daarom mijn persoonlijke wens om ons online magazine uit te breiden met meer en een grotere diversiteit aan content. Daarom zijn wij opzoek naar auteurs die willen schrijven over het onderwerp (hoog)gevoeligheid.

Het is voor lezers ontzettend waardevol en helend om te lezen over een beleving, ervaring, oefening, ritueel, tips en/of inspiratie. Want dit zorgt voor herkenning, erkenning, een gevoel van ik mag er zijn en het draagt bij aan hun bewustwording over het omgaan met en de beleving van hun (hoog)gevoeligheid.

Voel jij een passie voor het schrijven over (hoog)gevoeligheid? Voor het schrijven over (hoog)gevoeligheid in combinatie met het omgaan, een beleving, of het delen van inspiratie of iets anders wat je wilt uiten? Dan ben je van harte welkom.

Als auteur krijg je een eigen profiel met foto, persoonlijke omschrijving en eventuele vermelding van je website.

Je kunt contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier.

Groetjes, Jim Landman

9 + 6 =