Gevraagd: Gastauteurs

Gevoelig Zijn heeft als missie iedereen goed te leren omgaan met zijn of haar gevoeligheid. Dit doen wij door met aandacht en liefde, artikelen, oefeningen, video’s en podcasts te creëren. Daarnaast verzorgen wij individuele begeleiding, workshops en evenementen.

Op de achtergrond van de website zien wij dat onze content steeds meer bekeken wordt en dat we elke keer hoger komen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, MSN en Ecosia. Dat is voor ons een bevestiging dat er behoefte en vraag is aan de content die wij geven.
Het is daarom mijn persoonlijke wens om ons online magazine uit te breiden met meer en een grotere diversiteit aan content. Daarom zijn wij opzoek naar gastauteurs die willen schrijven over het onderwerp (hoog)gevoeligheid.

Het is voor lezers ontzettend waardevol en helend om te lezen over een beleving, ervaring, oefening, ritueel, tips en/of inspiratie. Want dit zorgt voor herkenning, erkenning, een gevoel van ik mag er zijn en het draagt bij aan hun bewustwording over het omgaan met en de beleving van hun (hoog)gevoeligheid.

Voel jij een passie voor het schrijven over (hoog)gevoeligheid? Voor het schrijven over (hoog)gevoeligheid in combinatie met het omgaan, een beleving, of het delen van inspiratie of iets anders wat je wilt uiten? Dan ben je van harte welkom.

Als gastauteur krijg je een eigen profiel met foto, persoonlijke omschrijving en eventuele vermelding van je website.

Je kunt contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier.

Groetjes, Jim Landman

10 + 13 =

Gevraagd: Redacteur Gevoelig Zijn online magazine m/v (2 – 3 uur per week op vrijwillige basis)
Gevoelig Zijn heeft als missie iedereen goed te leren omgaan met zijn of haar gevoeligheid. Daarom maken wij met aandacht en liefde, artikelen, blogs, oefeningen, podcasts en andere content. Al onze content wordt ondersteund door hoogwaardige en eigen gemaakte afbeeldingen, foto’s en illustraties. Zo creëren we samen een prachtig online magazine om te lezen en om te zien.

Voor de uitbreiding van ons online magazine ben ik opzoek naar een Redacteur m/v. Je begeleidt samen met mij de gastauteurs, redigeert de binnenkomende blogs, houdt overzicht op de content-kalender en plaatst de content op de website waarin je de huisstijl van Gevoelig Zijn toepast. Daarnaast heb je contact met de teamleden die gaan over website-beheer, foto’s en video, illustraties en content creatie. Je werkt vanuit thuis of een op locatie naar keuze en af en toe samen met mij op een locatie in overleg, Er is ook de ruimte voor je eigen inbreng en creatieve ideeën. Zodat we samen het Gevoelig Zijn magazine tot een groot succes gaan maken.

Dit verwachten wij van jou
– je hebt een passie voor (hoog)gevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling
– je hebt de minimale leeftijd van vijfentwintig jaar
– je beheerst zeer goed de Nederlandse taal in spraak en op papier
– je hebt ervaring met de volgende computerprogramma’s: Google Drive, Google Docs, Pages, Word en WordPress of bent dit bereid te leren
– je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer met uitstekende communicatievaardigheden
– je kunt overzicht houden op meerdere taken en processen

Dit kun jij van Gevoelig Zijn verwachten
Omdat het Gevoelig Zijn magazine in een beginfase is, is deze functie in het begin op vrijwillige basis. Je krijgt als waardering voor jouw motivatie, energie en tijd het volgende van mij / ons terug:
– empowerment / business coaching van Jim
– de mogelijkheid om mee te groeien in deze potentiële start-up
– op de achtergrond superveel leren over het nieuwe ondernemen
– vrije deelname aan workshops en evenementen van Gevoelig Zijn en van samenwerkende partners

Zoeken wij jou?
Voel jij je nu super gemotiveerd en heb jij veel zin om samen met ons het Gevoelig Zijn magazine tot een groot succes te maken? Stuur dan voor dinsdag 21 mei 2019 jouw motivatie naar mij toe via onderstaand contactformulier.

Vragen
Voor meer informatie of voor het stellen van vragen over deze functie, neem contact met mij op via de contactpagina.

Groetjes, Jim Landman

1 + 7 =